FAQ

Prodas-scholen die een persoonlijk account hebben gekregen en daarmee in kunnen loggen (startpagina, doorscrollen naar beneden) kunnen leenkisten bestellen en via een opmerking bij de bestelling kenbaar maken of ze ook een gastles bij willen boeken.

Als je ingelogd bent vind je onder ieder product ook een bestelknop, beschrijving, doelstellingen en inhoudsoverzicht van de leenkisten.

We werken met bestelperiodes van 3 weken. Je klikt  gemakkelijk de juiste periode aan bij de kalender boven de bestelknop van ieder product.

We werken momenteel niet met een maximumbestelling. Je bestelt wat je nodig hebt. Dit is mogelijk omdat we genoeg producten in de webshop hebben en omdat we merken dat iedereen ook daadwerkelijk alleen bestelt wat ook echt gebruikt wordt.

Op de startdatum die je aangegeven hebt bij de bestelling worden de spullen op je school door onze bezorger afgeleverd op de afgesproken plek.

Op de einddatum van de leenperiode worden alle spullen weer netjes bij je opgehaald. De start-en einddatum van een leenperiode vind je op de kalender en kun je ook altijd terugvinden op het contract dat je op iedere leenkist vindt.

Jazeker! We geloven in de kracht van delen. Heb je geen account, dan zijn toch alle producten zichtbaar met een korte beschrijving. Ook delen we een zoveel mogelijk innovatiekaarten met bruikbare info, tips, links en video’s openbaar.

Nieuwsgierig naar meer?  We praten je graag bij over de doelstellingen en achtergrond van ieder leenproduct. Workshops en inspiratiesessies voor externe partijen kunnen geboekt worden door contact op te nemen met franka.vandeursen@prodas.nl

 

Lenen van producten is gratis. Toekomstbestendig onderwijs staat hoog in het vaandel van Prodas. De webshop is dan ook een service van Prodas aan alle medewerkers en leerlingen.